Akce květen 2024

autor Ředitelka | cal 11.05.2024 | Aktuality |


Vážení rodiče.

13.5. proběhne zápis do MŠ.
V úterý 14.5. pojedeme na výlet do Huslíku. Sraz dětí do 8.00 hodin.
S sebou - batůžek s kapesníkem, pláštěnkou. Hvězdičky ještě náhradní oblečení pro případ nehody, kdo by potřeboval)Sportovní oblečení a pohodlnou obuv.  Hračky, bonbony, sušenky a vlastní pití dětem NEDÁVEJTE! Svačinu i pití dostanou od nás a na oběd se do MŠ vrátíme. Možná bude o trochu posunut. Vstupné hradí MŠ jako Inovativní vzdělávání z OP JAK. Autobus bude rozpočítán podle počtu dětí.
21.5. v úterý jedeme do Starých Hradů . Opět platí vybavení a oblečení i sraz dětí  jako u prvního výletu. Vstupné i autobus platí rodiče. Oběd budeme mít tam (řízek a br.kaše, pití) - taktéž hradí rodiče. 
Dále každou středu ještě pokračuje Sportovní školička - nezapomínejte lahve na pití (již je dětem můžete dát trvale do MŠ, bereme si je i na pobyt venku). 
23.5. u Sluníček proběhne sladké povídání o včelách - projekt Medové snídaně.
Červnové akce - Den pro tatínka, Loučení s předškoláky (šerpování) a Zahradní slavnost upřesníme později.
Během měsíce května a června budeme již pouze ve třech pedag. pracovnících na dvě třídy - (Libuška, Eva, Lucka). Prosím, mějte pochopení pro nutné spojování tříd ráno i odpoledne. Nelze udělat jinak. Každé pondělí budeme jen ve dvou a v dny, kdy mám zkoušky také. Budeme se snažit, abyste co nejméně pocítili naše interní záležitosti, Věřím a pevně doufám, že se v klidu a ve zdraví dožijeme konce školního roku.
Všem přeji krásné a usměvavé dny.
Eva Ž.