Informace z třídní schůzky Sluníčka a Hvězdičky

autor Ředitelka | cal 22.03.2023 | Aktuality |

22.3.2023


Mimořádná třídní schůzka se týkala změn v personálním obsazení v obou třídách.

1. Paní učitelka Lenička Zástavová je nadále v pracovní neschopnosti z toho nejkrásnějšího důvodu - mateřství. V měsíci březnu jsme zvládly vše jen ve třech (za to moc děkuji oběma paním učitelkám Libušce a Markétce), ale od 1.4. se vše vrátí zase k normálu. Náš tým posílí paní učitelka Aneta Synková. Ve třídě Sluníček bude od 1.4.2023 paní učitelka Markétka Trnková a paní učitelka Aneta Synková. Ve třídě Hvězdiček bude paní učitelka Libuška Felkrová a paní učitelka Eva Žilková. 
V liché týdny se budou děti scházet od 6.30 ve třídě Hvězdiček, třída Sluníček bude fungovat od 7.15.hodin Každý pátek se budou děti scházet do 8.00 ve třídě Sluníček a rozcházet tamtéž ( Libuška bude od 8.00 - 15.00)V sudé týdny se budou děti scházet ve třídě Sluníček do 7.15hodin. (1. ranní službu od 6.30 - drží p. uč. Trnková a Žilková - vycházíme vstříc kolegyním s malými dětmi).
2. Další informace  je z kuchyně - paní kuchařka na konci června odchází do důchodu. Od září 2023 přijmeme novou paní kuchařku do našeho týmu. (intenzivně hledáme)
3. Zapojíme se jako MŠ do Kampaně obyčejného hrdinství 2023 - více informací Vám dáme na nástěnky do šaten během příštího týdne. 

"OBYČEJNÍ HRDINOVÉ se řídí příkazem služby ostatním, když přijde jejich čas. Když zazvoní zvony, oni vědí, že zvoní na poplach jim. Najdou v sobě ty nejlepší stránky lidské povahy, to, co je daleko silnější než tlaky situace a systému, a jejich jednání slouží jako nezlomný znak síly lidské důstojnosti v boji se zlem." psycholog a profesor Philip Zimbardo

Kampaň OBYČEJNÉHO HRDINSTVÍ vychází z principu, že každý člověk má moc změnit svět, ve kterém žije, i kdyby to bylo jen
o nepatrný kousek. Pokud však těch pozitivních nepatrných kousků budou stovky, tisíce a miliony, tak se mohou začít dít velké věci...
 A u těch velkých věcí  my  s naší MŠ a ve spolupráci s  vámi  chceme být také.