Nový školní rok

autor Ředitelka | cal 13.07.2021 | Aktuality |

září 2021


Milí rodiče.

Ve zpravodaji vyšel článek o rekonstrukci MŠ. Někteří z Vás jste mi psali, že se dočetli, že bude MŠ uzavřena do 15.9. A že jsem Vám nenabídla jinou alternativu.
Ano, naše MŠ bude do 15.9. uzavřena (děláme vše pro to s panem starostou a firmou, aby tento termín skutečně platil). Od 1.9. pan starosta zařídil ve spolupráci se starostou Žehuně náhradní prostory v MŠ Žehuň.
Jsou to provizorní prostory, které sloužily dříve škole. Budeme muset v srpnu vše vyčistit, uklidit a zabydlet tak, aby nám toto provizorium vyhovovalo. K tomu se váže další stěhování stolečků, šatních skříněk, hraček, didaktických pomůcek...Možná budeme potřebovat Vaši pomoc.
Na konci srpna Vám napíši a sešli bychom se na třídní schůzce, kde bychom se dohodli co a jak.
Náhradní prostory v Žehuni by ale nebyly úplně pro celou třídu, byla bych ráda, kdyby maminky, které ještě budou na mateřské dovolené či rodiče, kteří nepracují, si ještě nechali děti doma. Uvědomte si, že tato změna prostředí ne všem dětem bude vyhovovat, bude to náročné, jak po stránce logistické, tak po stránce zajištění bezpečnosti dětí. Již nebudeme mít k dispozici školního asistenta. 
Milí rodiče, prosím, mějte strpení, chápejte nás a do náhradní MŠ dejte děti pouze opravdu jen v případě, že do 15.9. nemáte jinou možnost. Vše dohodneme na třídní schůzce v srpnu.
Přeji Vám krásné prázdniny, které jsou zatím v začátku, užívejte, odpočívejte a věřte nám.