Přání do nového roku

autor Ředitelka | cal 01.01.2021 | Aktuality |


Vážení a milí rodiče.

Rozloučili jsme se se starým rokem a já bych Vám dnes chtěla touto cestou poděkovat. Poděkovat za Vaši přízeň, důvěru, ochotu spolupracovat, za konstruktivní připomínky, poděkovat za pochopení při nutnosti uzavření MŠ, za chuť přiložit ruku k dílu a v neposlední řadě za sponzorské dary – finanční i hmotné. Moc si toho vážím a děkuji.

Rok 2020 nebyl pro nikoho z nás jednoduchý. Vyzkoušeli jsme si mnohé. Byl to rok plný zkoušek naší trpělivosti, odpovědnosti. Díky němu jsme se zpomalili, navrátili se k hodnotám, na které jsme možná někteří z nás pozapomněli. Zkusili jsme se poprat s mnoha výzvami – distanční výuka, nové PC programy, školení on – line, home office.

Ale také v nás pomalu začal klíčit pocit strachu, vzteku, marnosti, odcizení se a pocit beznaděje.

Proto doufám, že nadcházející rok 2021 nám znovu vžene do žil novou naději, zažene ten klíček strachu, vzteku a marnosti. Doufám, že znovu objevíme své já, že znovu nabydeme jistoty a klidu.

Milí a vážení, ráda bych popřála za celý kolektiv naší MŠ Vám všem i Vašim blízkým, abychom v roce 2021 mohli dýchat svobodně, byli zdraví a šťastní. Připíjím na rok 2021 s nadějí a optimismem. Věřme, že záleží jen a pouze na nás, jak rok 2021 prožijeme. Máme tisíce možností. Přeji Vám, ať si vyberete pro Vás tu jedinou a nejlepší.

S přáním veselého nového roku.

Eva Ž.