První den po otevření

autor Ředitelka | cal 11.05.2020 | Aktuality |


Máme za sebou první den po znovuotevření školky. Ráno bylo trochu hektické, ale postupně si zvykneme a bude vše v pohodě. Mrzí mě, že jsem místo objímání a jásání, že se konečně vidíme, nejdříve museli vydezinfikovat ruce a udělat další procedury. Prosím, nezapomeňte se s dětmi rozloučit ještě před vstupem do školky, pusa, pohlazení, váš ranní rituál...pak už bohužel nebude kdy.

Dětem jsem dnes situaci vysvětlila, jsou chápaví, vědí o co jde a tak to bylo možná snesitelnější. Také dodržujte rozestupy, pokud je někdo nahoře u vchodu, vyčkejte dole pod schody, ať má každý právo v klidu předat dítě, rozloučit se s ním... Prosím, nedávejte jim hračky a další věci, ať pak nejsme my ty zlé, které jim to nedovolí.Věřím, že postupně vše vypilujeme a ani nám nepřijde, že jsme nějakým způsobem omezeni.
Nezapomeňte dát dětem roušky 2x v pytlíku ( kdo ještě nepřinesl), budou ve školce pro případ potřeby použití. Také důsledně dbejte na zdravotní stav vašeho dítěte. Více než kdy jindy budeme důsledné k rýmám, kašlům a projevům nastydnutí - vrátíme vám dítě domů.Buďte, prosím, ohleduplní. 
Děkujeme, věřím, že společně a zodpovědně vše zvládneme .